Ju lutemi na ndihmoni kerkojme femijet tane


Tre studente nga Republika Ceke, dy djem dhe nje vajze hyne ne 7 Gusht nga Mali i Zi ne Shqiperi dhe ge nga ajo kohe nga ta nuk kemi asnje lajm. JU LUTEMI TE GJITHEVE, qe ndonje prej femijeve tane e kane pare, atyre qe mund te japin cfare do lloj informacioni, qe te kontaktojne prinderit, Ambasaden Ceke ne Tirane, ose organet vendore! Cdo informacion mund te ndihmoje !!!

   
Michal Pavelka, 23 vjec, floke te ndritshem kafe te shkurter, sy blu,190 cm i larte, i holle Jan Pavelka, 22 vjec, floke kafe ne gri te prere shkurt, sy kafe, 185 cm i gjate, mban syze Lenka Tučková, 23 vjec, floke kafe te drejta deri ne shpatulla, sy blu,175 cm e larte

Te tre kishin canta jeshile ne gri dhe kishin veshur kepuce lekure te forta. Vellezerit jane te ngjashem. Te dy kishin me vete aparat te math fotografik. For more information see English version.

contact to parents: palousek@centrum.cz

Ambasada e Republikes se Cekise Skanderbeu Rruga 10 Tirana Albania tel. 0035542/34004, 32117 fax: 0035542/32159 e-mail: tirana@embassy.mzv.cz